How To Be A Guest Blogger

Published Oct 26, 22
7 min read

Discount Code Airbnb Bloggeren Word, Press..Wil je het helemaal professioneel aanpakken (met bv een eigen domeinnaam) en gebruik maken van gratis en/of premium plug-ins, dan kies je beter voor Word, Press. org - blogger;com. Je sluit een Word, Press hosting pakket af bij een leverancier naar keuze, koppelt de domeinnaam en installeert een basis Word, Press installatie.

com als Word, Press. org gebruiken een handig systeem waarbij automatisch meteen tekstblokken worden aangemaakt. Dit is een vernieuwing die enerzijds zorgt voor meer gebruiksvriendelijkheid, maar anderzijds heb je nog steeds de mogelijkheid om zelf dingen aan te passen in de achterliggende code. Blogger is het blogplatform van Google. Iedereen met een Google-account kan een blog aanmaken met behulp van dit gekende blogplatform.

Blogger wijst zijn bezoekers meteen op de mogelijkheid om Ad, Sense aan je blog te koppelen. Dit is echter misschien net niet het verdienmodel waar je als internetondernemer op zit te wachten - blogger;com. Medium is dan weer het blogplatform van Twitter. In feite was dit het eerste platform dat je toeliet om een blog aan te maken door middel van het blokkensysteem dat nu ook wordt gebruikt.

De verschillen tussen de verschillende blogplatformen worden steeds kleiner. En de mogelijkheden steeds groter. Word, Press en Medium hebben veel met elkaar gemeen. Beide platformen maken dat je blog er professioneel uitziet d. m.v. een professioneel webdesign. blogger;com. Een blog gekoppeld aan een bedrijfswebsite zal hierdoor zeker potentiële klanten aantrekken. Word, Press geeft echter veel meer mogelijkheden om je blog in je website te integreren.

Of andere functionaliteiten toe te voegen aan je website. Let wel op bij het opzetten van een blog en hou rekening met wettelijke verplichtingen (bv GDPR) en denk ook aan periodiek Website onderhoud. Dit om ervoor te zorgen dat je op alle vlakken veilig en in orde bent én blijft.

Het is alweer een week geleden dat we een artikel in de serie ‘bloggen over bloggen’ online plaatsten. We vinden het zó leuk om jullie reacties op deze artikelen te lezen! Ook krijgen we steeds weer nieuwe vragen over bloggen binnen en natuurlijk vinden we het leuk om deze te beantwoorden. blogger;com.

Vlogger BloggerMisschien ben je zelf blogger en zou je graag willen weten hoe je met je blog wat geld zou kunnen verdienen, of misschien ben je geen blogger, maar ben je gewoon geïnteresseerd in waar bloggers hun geld nou precies mee verdienen. We kunnen ons dit goed voorstellen, want dit soort vragen hadden we zelf tot een paar jaar geleden ook nog (blogger;com).

Bloggen zou gewoon ‘voor altijd’ een hobby kunnen zijn, waarmee je geen geld verdient. Gewoon omdat je het leuk vindt en je geen ambities hebt om er je werk van te maken. Maakt dit een blog beter of juist minder goed? Absoluut niet. Voor sommige mensen ligt het nog altijd een beetje gevoelig als bloggers geld verdienen en dus commerciëler worden.

Voor ons, nu we ruim drie jaar bloggen en een behoorlijke lezersgroep hebben opgebouwd, is het eigenlijk niet meer dan logisch om geld te verdienen met je blog. Waarom? Omdat je er al je tijd, energie en liefde insteekt. Sterker nog: doordat we er zoveel tijd insteken, hebben we onze banen voor een deel opgezegd.

Je kunt een blog vergelijken met een tijdschrift. Net zoals de leden van een redactie iedere maand keihard aan een magazine werken, werkt een blogger iedere dag keihard aan zijn ‘online magazine - blogger;com.’ En een blogger doet eigenlijk nog veel meer dan een redactielid. Je bent schrijver, fotograaf, filmmaker, editor, vormgever en hoofdredacteur in één.

(maar dat zien wij voor ons blog de komende jaren nog niet gebeuren) Verder verzorg je zelf de PR van je blog, ga je naar events en netwerk je je een slag in de rondte. Tegenwoordig maken veel bloggers (waaronder wij) ook youtube video’s of schrijveneen boek – jup, wij ook! Kortom: je blog kán je fulltime job worden en dat is dan ook voor veel bloggers een droom (blogger;com).

Niet omdat we dan rijk worden, want we verdienen op dit moment beduidend minder dan toen we nog onze ‘gewone’ fulltime banen hadden. Maar omdat we er iedere dag zo blij van worden en we steeds weer mooie nieuwe kansen krijgen, blijven we dit doen en streven we ernaar om dit op een dag fulltime te kunnen doen.

Blogger Meaning

Iedere dag doen wat je leuk vindt, terwijl je mensen inspireert en blij maakt met verhalen, video’s en foto’s… dat ís toch ook gewoon fantastisch? Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met je blog. We zullen hieronder een aantal voorbeelden noemen: 1. Dit betekent dat je artikelen schrijft waarin je linkjes naar partnerprogramma’s verwerkt en deze programma’s doen aan affiliate marketing - blogger;com. Vanessablogt.be.

Dit bedrag spaar je op en laat je eens in de zoveel tijd (bijvoorbeeld per maand of per drie maanden) uitbetalen. Heel veel webshops bieden een affiliateprogramma aan (blogger;com). Dus ook als je over andere dingen boeken schrijft (bijvoorbeeld over keukenapparaten, kleding, cosmetica of tuinartikelen,) kun je lid worden van zo’n programma.In Amerika zijn er bloggers die iedere maand duizenden euro’s verdienen door affiliate linkjes naar websites als Amazon. com en Audible, Books. com te plaatsen – smart passive income, noem je dat. 2. Toen wij nog niet zo lang bezig waren met bloggen, hadden we alleen banners van Google Adsense op ons blog.

Je verdient er absoluut niet veel mee, maar hey, in het begin is iedere euro mooi meegenomen. Immers: een blog onderhouden kost ook geld en het is fijn als je deze kosten er bijna uit haalt op deze manier. Maar hoe kom je dan aan die grote, niet-Google Adsense banners? Dat gaat via mediabureaus.Wij werden hiervoor gevraagd toen we zo’n 60. 000 lezers hadden – maar er zijn bloggers die eerder benaderd worden. Het kan namelijk ook een beetje aan je onderwerp liggen. Bij ons onderwerp (‘groen lifestyle’) was het best wel een risico voor het bureau om ons te contracteren – immers, ze zouden op zoek moeten naar campagnes die bij ons passen.

Wanneer je akkoord gaat met een samenwerking, zullen zij vanaf dat moment de banners op je site gaan regelen (Vanessa). Wij hebben duidelijke afspraken gemaakt met ons mediabureau: welke banners willen we wel en welke niet? Het gebeurt dan soms toch per ongeluk nog wel eens dat er een banner op onze site staat waar we niet blij mee zijn, maar na 1 telefoontje is deze dan verwijderd.

Music Blogger

Soms werkt het zo: als er 100 keer op de link is geklikt, krijg je daar voor een X-bedrag. Of: als de advertentie 1000 x in beeld is geweest, krijg je hiervoor een X-bedrag. Over het algemeen krijg je als lezer drie keer dezelfde banner te zien en verdwijnt hij daarna.

3. De meest áctieve vorm van geld verdienen met je blog is het schrijven van advertorials. Ook deze worden door ons mediabureau geregeld, maar toen we nog geen mediabureau hadden, regelden we regelmatig zelf iets. Hoe werkt dat? Een webshop benadert je met de vraag of je een informatief artikel wilt schrijven.

Vervolgens vraag je aan de contactpersoon of je zelf mag weten waarover je schrijft en of je zelf de insteek mag bepalen - blogger;com. Vaak komt de contactpersoon dan met een aantal steekwoorden of linkjes die in het artikel verwerkt moeten worden. Zo lang wij het hiermee eens zijn, en we zelf de insteek en toon mogen bepalen, gaan we akkoord.

Immers: voor jou als lezer is een advertorial een ‘gewone’ blogpost en je wilt niet lastig worden gevallen met teveel commercieel gepraat (blogger;com). Natuurlijk, je snapt dat een blogger ook ergens geld mee moet verdienen en zijn huur moet betalen, maar je komt niet op een blog om reclameteksten te lezen.

More from Reizen, Uitgaan, Excursies

Navigation

Home

Latest Posts

Gc Horloges Dames

Published Jan 14, 23
7 min read

Jensen Horloges

Published Dec 30, 22
2 min read

Horloges Goud

Published Dec 26, 22
10 min read